Bulgogi och falsk kimchi
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bulgogi, 4 pers 600 g lövbiff, strimlad
  • 2 mogna kiwi, skalade och mosade (alt. mogna päron)
  • 1 dl japansk soya
  • ½ dl sesamolja
  • ½ dl farinsocker
  • 2 msk rostade skalade sesamfrön
  • 2 vitlöksklyftor, rivna/pressade
  • 2 +1 tsk grovmalen svartpeppar
  • ½ purjolök, strimlad
  • Fusk kimchi
  • 3 stora morötter, tunt hyvlade på längden
  • ½-1 litet kålhuvud, vitkål eller spetskål eller innersta delen på savoykål, tunt strimlat
  • 1 purjolök, i långa smala strimlor
  • ½ dl rapsolja
  • ½ dl japansk soya
  • ½ dl svarta sesamfrön
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 ½ msk sesamolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, riven/pressad
  • 1 lime, pressad saft
  • ev. 1-2 tsk sambal oelek

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.