Grilla små baguetteskivor med olivolja så de blir som brushetta. Tapas är fantastiskt gott. Spanska Tapas med mycket vitlök och olivolja som huvudsmaksättare
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev det grillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Brushetta med aubergine och blåmögelost. Idag befinner jag mig på jobbresa i Warsawa. Klockan är 17. 30 och det återstår 2,5h innan flyget går så det blir en tur till Marroit Hotel Cyber Cafe som ligger utanför flygplatsen
En förrätt som jag gillar är Tomatbrushetta. På just dessa brushetta har jag även lyxat till det lite genom att lägga på en skiva parmaskinka, samt strött över lite färskriven parmesan
Det blev tre olika snittar, bla Brushetta med ruccolakräm från Sommar med Ernst. Brushetta med ruccolakräm1 st baguette150 g ruccolasallad150 g västerbottenost2 dl solrosfrön2 st klyftor vitlök (efter tycke & smak)1 knippe rädisor, för garnering1 st citron2 msk honung1
Brushetta - ryggbigg med hemmalagad bea och hasselbackspotatis - kolabananer med vaniljyohgurt. Igår kväll slog vi till på en 3-rätters, jag och blivande
Brushettans syrade lök och den härligt salta skinkan ligger bra i munnen. brushetta tillsammans med spickeskinka (110 kronor) samt toast Skagen (115 kronor)
Lika gott som förra året (lustigt nog postat exakt på dagen för ett år sedan) är stekta bondbönor med vitlök och olivolja, inspirerad av Hugh Fearnley-Whittingstall's brushetta med färska brytbönor, grön sparris och vitlök
Det blir tomatsoppa med färsk oregano och brushettas med olja och färsk basilika ikväll, namnam. Idag tog Olle sina första steg på gräsmattan hållande i vattenkannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.