Igår hade jag ju över familjen och närmaste släkten på en liten födelsedagsbrunch. Så trevligt. Jag har ju haft lite fullt upp och varenda helg har varit fullbokad med aktiviteter så nu tog jag vara på denna röda dag mitt i veckan och bjöd in till ett lite annorlunda födelsedagsfika
Jag hade några skalade råa potatisar kvar sedan potatisgratängen kvällen innan. De revs snabbt och fick bli små miniröstis att servera till stekta ägg och rökt lax tillsammans med stekt tomat, sallad och citron
Förra helgen bjöd vi över svärmor på brunch och jag visade en del på Instagram. Men ännu har jag inte delat med mig av recepten och lite bättre bilder så det kommer här
. Yes då är det tillbaka till verkligheten med jobb resten av veckan efter två stycken lediga dagar. Jag kör kvällspasset idag och passar på att njuta ordentligt att den här lugna morgonen
Hej. Som ni kanske har koll på så kör jag ett roligt litet experiment tillsammans med Flora 100 % Växtbaserad den här veckan som går ut på att jag helt ställt om min frukost till just – 100 % växtbaserad
God glutenfri granola är inte fel att äta till frukost eller ha på brunch-bordet. )Jag brukar förvara hemmagjord müsli eller granola i denna plåtburk som jag en gång i tiden köpt müsli från Saltå Kvarn
Vår familjs tur att bjuda gänget på brunch. Det blev en fiskgryta som grund och sen tog man själv av tillbehören, gös, lax, pilgrimsmussla, räkor, musslor, krutonger och citrusaioli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.