Pensla med ägg och strö på pärlsocker. 150 g rumsvarmt smör, 125 g ljust muscovadosocker, 15 g ljus sirap, 1 1/2 msk marsanpulver. 150 g rumsvarmt smör, 125 g ljust muscovadosocker, 15 g ljus sirap,
Tänk dig en chokladkakamed lite mandel i och en täcke av härlig underbar nougat. Jag blir allt mer förtjust i dessa silikonformar, de är så enkla att jobba med
Chokladbollar utan smör, med Kesella istället. Jag har en del "Viktvänliga" recept här på bloggen, och precis som med nyårsinspiration tänkte jag göra en tillfällig sida med "Viktvänliga" recept
Vispa margarin och farinsocker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i smeten med en finmaskig sil, blanda smeten väl
mosa då först bananerna med en gaffel. Stjälp upp den och låt den svalna med formen vänd över. Klä en rund bakform, ca 20 cm i diameter med bakplåtspapper. Häll smeten i formen och grädda i cirka 1 timme tills prov med provsticka visar att kakan är torr inuti. 2 medelstora ägg. 2 medelstora väl mogna bananer
Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Den här kakan med havretosca bakade jag för några helger sedan och den var väldigt uppskattad av fikagästerna i stugan
Vispa ägg, socker och vaniljpulver pösigt med elvisp. Blanda de malda nötterna med mjöl och bakpulver. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och kokosspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.