Kolasås1 förp kondenserad mjölk sötad. Chokladmousse200 g vispgrädde [2 dl] 120 g mörk choklad 60 % 100 g vispgrädde [1 dl] 80 g äggula [4 st] 50 g vatten [0,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl]. Brownie75 g smör, rumstempererat 150 g strösocker [1,75 dl] 60 g vetemjöl [1 dl] 2 g bakpulver [0,5 tsk] 3 g vaniljsocker [1 tsk] 20 g kakao [0,5 dl] 35 g kvarg [0,33 dl] 55 g ägg [1 st] smör, till formen. Garnering100 g cashewnötter osaltade
montera tårtan genom att varva marängbottnar medglass, grädde, kolasås och skivad banan och hallon. Jag vet knappt var jag ska börja med detta inlägget
Kolasås1 förp kondenserad mjölk sötad. Chokladmousse200 g vispgrädde [2 dl] 120 g mörk choklad 60 % 100 g vispgrädde [1 dl] 80 g äggula [4 st] 50 g vatten [0,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl]. Brownie75 g smör, rumstempererat 150 g strösocker [1,75 dl] 60 g vetemjöl [1 dl] 2 g bakpulver [0,5 tsk] 3 g vaniljsocker [1 tsk] 20 g kakao [0,5 dl] 35 g kvarg [0,33 dl] 55 g ägg [1 st] smör, till formen. Garnering100 g cashewnötter osaltade
Servera pajen ljummen medglass och litekolasås. Receptet hittade jag i boken Östgötamat och ursprungligen är den gjord med rabarber men den är lika god med äpplen
I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Blir ännu godare med en klick grädde eller glasstill. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddningmed en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.