Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Han älskade att leka med det. En nybakt glutenfrifralla glädjer mig faktiskt lite. Det klassas som glutenfritt men det kan finnas spår av gluten så är man intolerant kan inte alla äta skrädmjöl som är ett mjöl gjort på stenugnsrostat havregryn
Pensla bullarna med vatten och doppa dem i sesamfrön. Tillsätt salt, honung och mjölmix, och arbeta degen väl med maskin, 5 minuter. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa övertäckta, 30 minuter. 440 g glutenfri mjölblandning
Lägg dem sedan på en plåt med bakplåtspapper. 50 g jäst5 dl vatten2 tsk salt1 msk honung eller ljus sirap1,5 dl havregryn12-13 dl glutenfritt mjöl Gör så här. 12-13 dl glutenfritt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.