Fördela bacon, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. Vi gjorde en av våra favoriter med broccoli och ädelost, men testade att göra en botten på mandelmjöl
Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. En riktig fredagsfavorit hos oss är pajer av olika slag och paj med bacon och ädelost är ett säkert kort
Fördela skinka och broccoli i pajskalet. Broccoli och skinka, kan inte bli annat än gott. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Lägg den hackade broccolin och fetan i pajskalet. broccoli. Pajdeg. broccoli. Tryck ut degen i en pajform. Baka i ugnen tills äggstanningen är fast och pajen fått fin färg (ca
Dela broccolin i mindre buketter och skiva rotstocken tunt. 1230 g kyld pajdeg. 12 st broccolistånd. 11 msk smör 230 g kyld pajdeg 1 rulle 1 st purjolök 2 st broccolistånd 100 g bacon 2 msk olivolja 4 st ägg 2 dl mjölk standard 1 dl vispgrädde 1 msk timjan finhackad flingsalt och svartpeppar 50 g blåmögelost 50 g lagrad ost präst eller cheddar sallad till serveringSätt ugnen på 200 grader. Smöra en ugnssäker pajform (24 centimeter i diameter) med 1 matsked smör. Tillsätt broccolin, fräs ytterligare 2–3 minuter tills den mjuknat lite. 1Lägg grönsaker, bacon och ädelost i pajskalet
Fördela broccoli, spenat, lax och räkor i pajskalet och strö över krydda. Förväll broccolibuketterna (spar eventuellt stjälkarna till soppa eller något annat) några minuter i lättsaltat vatten och låt rinna av
Pajdeg. Lägg lax, blomkål och purjplök i det förgräddade pajskalet. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut i pajskalet i en pajform som du sedan ställer in i kylen i ca 10 minuter. Grädda pajskalet i ca 10 minuter i 225 grader. När du tar ut pajskalet sänk ugnstemperaturen till 175 grader. 4 portioner Pajdeg
Fördela broccolin, paprikan, fetaosten, baconet, basilikan och den rivna osten i pajskalet. Börja med att koka broccolibuketterna ett par minuter i saltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.