Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
I kväll blev det en gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på - Broccoli ochÄdelostpaj. Har gjort den här pajen massor av gånger och här kommer en repris igen
Broccoli ochädelostpaj. Paj och sallad som verkligen gifter sig. Passar utmärkt nu på våren när man vill äta enkla och fräscha rätter och som här också vegetariskt
zucchini, morot och broccoli, var verkligen supergoda. Biffarna blev väldigt saftiga och smakrika. Jag trodde inte att de skulle hålla ihop så bra som de gjorde, eftersom smeten var ganska lös, men biffarna höll formen och var lättstekta
Broccoli är fullproppad med både vitaminer och mineraler och är notroligt nyttigt. Den innehåller bland annat rikligt med C-vitamin, Järn, B-vitaminer, A-vitamin, kalcium och fibrer och tillsammans med spenat som innehåller mycket Järn samt A- & C-vitamin får man en ordentlig "vitanmboost"
och citronsaft. Strö på salt och peppar. Repa timjanen och strö över morötterna. 1. Sätt ugnen på 200°. Skrubba morötterna väl i vatten eller skala dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.