hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Ansa och skär purjolöken i skivor. Fräs löken mjuk i en stekpanna och pressa i vitlöken. Tärna fetaosten och hacka salamin, de soltorkade tomaterna, oliverna och basilikan och lägg allt över löken
Två bilder på dagens middagstips får ni idag, för det är så det blir när två lika envisa Mårtenssons inte kan komma överens om vilken bild som är bäst och ska användas
Städa, städa varje fredá och så varje juuuuul, det tycker vi är kuuuul. Eller kanske inte kul, snarare ett nödvändigt ont och sådana känns lite mera kuuul om vi gör dom tillsammans
En dags ledighet i veckan är inte mycket, och man hinner verkligen inte med allt som man planerar. Mät upp bladspenaten och lägg den i ett durkslag eller en sil, häll över lite varmt vatten och låt tina
Lägg osten i en ugnsform med kanter och skiva eller halvera tomaterna och lägg på osten och gratinera i 10-12 min. Fräs nötterna med smöret i en stekpanna på medelvärme i ca 5 min och rör om hela tiden, ringla över honungen och fortsätt fräsa några minuter. Ta ut osten och lägg på 4 tallrikar, fördela honungsnötterna och ringla över ytterligare lite honung samt strö till sist över flingsalt och den hackade basilikan
Ta ut den bakade osten och toppa med nötter, fikon, bär och honung. Lägg hela brietårtan på en ugnsplåt med bakplåtspapper och baka i mitten av ugnen i cirka 12 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.