Jag är lite osäker på hur mycket det ska vara av varje ingrediens så det blir lite av en gissningslek.Brödpasta med pinjenötter och pecorino ost, 4 portioner
Toppa med bacon, finriven pecorino, rostadepinjenötteroch dra några extra varv med pepparkvarnen. Börja med att rostapinjenötterna i torr stekpanna så de får lite färg och börjar knäppa, då är dom klara
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
4 3 dl vetemjöl 100 g margarin eller smör 3 msk kallt vatten 100 g rökt eller kokt skinka 3 dl riven ostmed smak, max 17% 3 ägg 3 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1/2 tsk paprikapulver Till servering tomatsallad Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Den senaste pajen i ordningen vi avnjutit är den ni ser här med grönsaker ochost i dubbel dos. Vi har lagt in två olika recept till pajskalet, en vanligt och ett med mandelmjöl så att även de som inte tål eller äter gluten kan få smaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.