3 långa
band av resten av degen och fläta dem. Lägg dem ovanpå brödet. Strö över rosmarin och flingsalt efter smak. Låt brödet jäsa på plåt under handduk i
Lägg locket på grytan och ställ åter in den på nedersta falsen. Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliver ochrosmarin för att ge det lite extra smak
Lasagne på nötfärs med vitt vin, trattkantareller,. När jag handlade ingredienserna till lasagnen i söndags, ledde mig rosmarinenoch trattkantarellerna till att välja Västerbottensost som smaksättare i såsen och som täcke på lasagnen
Smaka av medflingsaltoch svartpeppar. flingsalt, nymald svartpeppar. Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Lägg på stekta baguett skivor. Blanda ihop och låt stå till precis innan servering. Till 4-6 personer. 1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar
Lägg kantarellerna påbrödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
Täck topp-brödetmed svarta sesamfrön och lägg på burgaren. Forma den sista tredjedelen till under-delen av brödet genom att forma en cirkel på plastfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.