Brässerad kalvrulle fylld med parmesan, basilika och Tvärnöskinka
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 520 gram kalvinnanlår , eller 4 skivor á 130 g styck
  • 8 skiva(or) kallrökt Tvärnöskinka
  • 60 gram parmesanost , eller 4 rektangulära bitar á 15 g styck.
  • 1 kruka(or) basilika
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 3 dl matkorn
  • 1 dl vitt vin
  • 3 dl kycklingbuljong
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 st bananschalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 100 gram spenat , färsk
  • 100 gram kantareller , färska
  • 100 gram paremsanost , färsk, riven
  • 2 dl rött vin
  • 2 dl portvin
  • 3 dl kalvbuljong , kraftig
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 msk smör
  • 2 msk svartvinbärssylt , eller gelé
  • 2 msk honung
  • 4 dl svarta vinbär
  • 1 st morot , liten
  • 1 st bananschalottenlök
  • 1 timjan
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 havssalt
  • 1 svartpeppar
  • 1 msk maizena , + vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.