Bräckt rimmad högrev, buljongkokt rotfruktsmix med skummad senapssky
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rimmad högrev eller nötbringa , 5-7% saltlag
  • 1.5 l vatten , till sjudning
  • 2 st lagerblad
  • 10 st pepparkorn
  • 1 msk smör eller olja , till stekning
  • 4 st potatis (ar)
  • 2 st polkabetor
  • 2 st morot
  • 5 dl buljong från köttet , till kokning
  • 2.5 dl buljong från rotfrukterna
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1.5 msk fransk senap
  • 1.5 msk honungssenap
  • 1 st palsternacka (or)
  • 2 msk rapsolja, kallpressad
  • 1 nypa(or) flingsalt
  • 1 knippa(en) ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.