Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Idag åt vi en riktigt nyttig ost- och skinkpaj. Det kan nästan inte bli enklare och godare än så. Fyllningen kan bestå av allt från skinka, fisk och kyckling till vegetariska alternativ som broccoli, tomater, lök eller andra grönsaker
Underbar husmanskost i vegetarisk form. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kan bönor vara fredagsmys och festmat. Traditionella recept på baljväxter (bönor och linser) från hela världen kan verkligen vara delikatesser när de lagas med kärlek
Gästerna blir mer aktiva och äter på ett annat sätt. Jag uppskattar skickandet, plockandet, köstockningen vid det ”godaste” och den lättande känslan när man precis ska hugga in och kommer på något oumbärligt som man glömt att lägga på tallriken, men man kom ihåg
Ännu en solig dag till ända, jag har precis satt mig i den lummiga pergolan där klätterväxterna har slingrat sig täta och släpper in kvällssolen sådär ljuvligt
Sushiris i botten och massa smaskiga saker på toppen. Själva tillbehören är valfria och lätta att variera, sök på nätet så hittar du mängder med förslag och idéer
Det här är min variant på den trendiga och supertrevliga Noodle Bowl. Jag gör min glutenfri och vegansk denna gång, men som med mycket annat är det bara fantasin som sätter gränserna
Vilka tillbehör och smaksättningar man väljer varierar sedan, men det är vanligt med en asiatisk touch där sojasås, sesamolja och alger är viktiga ingredienser
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.