Burken förvaras i kylskåp med åtskruvat lock. Använd en trubbig träslev att röra om med och knåda. Blanda och bearbeta degen noggrant med träsleven tills allt är väl blandat
Det börjar ju dyka upp matställen i Sverige som gör lunchrätter med sådana. Bovete innehåller inget gluten och att baka bröd med bovetet kan bli kladdigt
Servera dem ljumna tillsammans med smör och ost. De är lite nyttigare än vanliga scones som är gjorde på vetemjöl, eftersom dessa är gjorda på fullkornsdinkelmjöl
H. ä. r. k. o. m. e. d. t. u. l. v. a. c. p. å. i. n. s. ö. g. f. h. P. b. -. K. y. j. R. 5. 0. 2. ,. 7. D. 4. S. 3. T. B. J. A. 8. 1. 6. F. x. G. L. I. (. E. d l
Pensla ovansidan med lite smör eller margarin medan kakorna fortfarande är varma. Tillsätt dinkelmjölet och fortsätt tillsätta vetemjöl tills konsistensen känns bra
Häll över degen i en inoljad plastlåda med lock. Om man inte har bråttom med att få färdigt limporna går det lika bra att låta de stå och jäsa i rumstemperatur ett tag innan de bakas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.