Ett saftigt, rejält och gott bröd som mättar till frukost eller som matbröd. Ingredienserna är få, ekonomiska, och enkla att få tag i så det här är ett perfekt vardagsbröd
Det här brödet är en variant av ett tidigare bröd på bloggen. Men eftersom jag ändå ändrat en del på mjölblandningar kommer ett nygammalt recept på ett lättbakat surdegsbröd
Det är mycket som händer de första veckorna i juni. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
God Morgon. Har ni testat att baka med Durra. Till brunchen med Jessica förra veckan ville jag har ett glutenfritt bröd och jag hade Risentas Durramjöl hemma
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.