Bourgongegryta
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 1 kg fransyska
  • 1 dl mjöl
  • salt och peppar
  • 1 dl balsamvinäger
  • 300 gr sidfläsk
  • 4 gula lökar i klyftor
  • 2 st morötter
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 2 st buljongtärningar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk fransk senap
  • 1 flaska rött vin
  • 4 st lagerblad
  • 6 st hela vitpepparkorn
  • 6 st hela svartpepparkorn
  • 25 st Steklök
  • 200 gr champinjoner
  • 10 st syltlökar
  • 4 cm kuber
  • 150 grader min
  • 1,5 - 2 timmar med lock

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.