Bouillabaise är i min bok en av de stora klassiska franska rätterna, och därmed en enormt stor del av vårt västerländska matarv (lite som min bourguignon, hint hint, och ungefär lika svårstavad
Att Bouillabaisen blivit så berömd kan delvis bero på att den är så himmelskt god, men kanske också på grund av att den har en så framträdande roll där den serveras, att tillreda den är inget invecklat arbete trots att den innehåller flera olika musslor, fiskar och grönsaker, men att servera den är en konstart i sig och ett måste mera en det är att bara slänga fram den framför gästen, den påför gästen ett artisteri som minsann fastnar i minnet
Moni satsar på Bouillabaise. Moni parie sur la Bouillabaise. Moni is going for the Bouillabaise. Och blir inte besviken – den bästa bouillabaisen på länge
Nille åt musslor och jag tog en bouillabaise, sjuuukt jädra gott. Boulebaren i Malmö. Här får ni några bilder från boulebaren i helgen när min älskade Marie fyllde år♥ Vi åt supergod middag och vart lite berusade när det var bouledags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.