Men till min förvåning hade de "äkta" runebergsformar i silikon. Men litet bättre. Lättast är säkert att spritsa, men det går också bra att låta det rinna av en tesked
Självklart behöver du inte allt det här för att kunna laga goda grejer, men jag skriver en rad om det jag använder mest och tipsar dig som vill avancera med fler alternativ
Håkan glömde sitt linsetui och var tvungen att sova med linserna i fösta natten, Anki glömde en tröja på elementet där den hängde på tork, vilket resulterade i att hon nu äger två likadana tröjor
Inte så enkelt att värma dem ute på en picknick men om man snor ihop sina wraps för att äta dem hemma, till tex ett mellanmål, så är de goda att värma lite i micron
Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Idag trodde jag att min sås hade blivit för tunn istället, men när den fått stå till sig och svalna blev den helt perfekt
Rör ihop ostkrämen och toppa kycklingen med crèmen. Ställ in i formen i kylen eller frysen i 30 minuter, så sjunker den inte ihop under gräddningen. Grädda i 200 grader tills ost crèmen fått färg, ca 25 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.