Stek löken mjuk och tillsätt därefter potatistärningar, majs-, ärter- och paprikablandningen. Fried rice Indian style (ca 4-6 portioner). 3-4 dl kokt basmatiris (helst gjort dagen innan). 1-2 potatisar, tärnade och kokta i lättsaltat vatten i 5-6 min. 1-1,5 dl majs-, ärter- och paprikablandning (finns i affärens frysdisk). Fried rice Indian style (ca 4-6 portioner). 3-4 dl kokt basmatiris (helst gjort dagen innan). 1-2 potatisar, tärnade och kokta i lättsaltat vatten i 5-6 min 1-1,5 dl majs-, ärter- och paprikablandning (finns i affärens frysdisk)
Fler matrecept finns i höger sidokolumn bland kategorierna. Maträtten tar ungefär 30-40 minuter att göra, förutsatt att kycklingen ska vara i ugnen i cirka 30 minuter. Ställ in formen i mitten av ugnen och låt stå 20-30 minuter beroende på hur tjocka filéerna är
Ingredienser Portioner. 4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkriv utMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.