Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
I helgen när vi var på Ica och handlade fick vi provsmaka köttbullar. Dom var så himla goda & bara 15% fett så jag tänkte att det kan ju faktiskt funka
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Gör så här. Kärna ur och hacka päronet fint. Strimla fänkålen tunt, t ex med en osthyvel. Blanda cottage cheese med senap, salt, peppar, gräslök, päron och fänkål
Anna Pettersson kock Hammenhögs Gästgivaregård och Grand Öl & Mat. Se Annas tidigare Kockens tips. Se alla tidigare Kockens tips GRILLAD FLANKSTEK OCH KROSSAD FÄRSKPOTATIS MED GRÄSLÖK OCH SMÖR 4 port
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.