Jag måste erkänna att jag är väldigt svag för mustiga grytor, när dessutom nya grytan skulle invigas fick det bli boeufbourguinon som fick stå för inspirationen
Grytornas gryta måste ju vara klassikern Boeuf à la Bourguinonne eller Boeuf Bourguignon, kött, lök bacon och grönsaker som får koka länge i smakrikt rött vin
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeuf bourguignon. Vegetarisk (vegansk) Boeuf Bourguignon, 8-10 personer (Dela receptet på hälften för en vanlig middagsservering)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.