Fyllning. Skala och grovriv morötterna. Skala och tärna äpplet. Skiva salladslöken. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål
Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda brödsmulorna och margarinet. Häll blandningen i en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter
Duka fram denna goding nästa gång du har fest, den gör garanterat succé. Ytterst lite av kanterna har jag skurit bort, all vitt på brödet ska vara kvar
Med en make som inte gillar smörgåstårta är det inte ofta som vi gör det hemma. Men ibland blir jag sugen på en riktigt smaskig bit och då passar detta recept utmärkt
1. Skär bort den nedre lite träiga delen på sparrisarna och dela resten i bitar. 2. Hetta upp en kastrull med smör och stek löken mjuk utan att den tar färg
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.