Lite info om BLOSSA. Tidigare år har BLOSSA smaksatts med bland annat saffran, clementin och blåbär. Glöggen smakar utmärkt varm såväl som kall, men jag föredrar den rumstempererad, beskriver Åsa Orsvärn, chief blender på BLOSSA
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Receptet fick jag tillsammans med en av årgångsglöggarna från Blossa. 3 dl röd Blossa glögg3 msk strösockerca 3/4 dl lingonKoka upp grädde, socker, kanelstång, stjärnanis och urskrapade vaniljfrön i en kastrull
I mitt tycke passar små ädelostkex helt perfekt till min absoluta favoritglögg just nu , den för mig innan glöggprovningen okända Blossa Trestjärnig Glögg Spetsad med Cognac (nr 96517)
5 dl alkoholfri glögg (jag använde Blossa). 5 dl alkoholfri glögg (jag använde Blossa). Jag ville testa att baka matbröd med glögg i, så jag bestämde mig därför för att använda den sista glöggen i flaskan till att baka dessa limpor
4 dl glögg (Jag hade blossastarkvinsglögg). 4 dl glögg (Jag hade blossastarkvinsglögg). Under det senaste decenniet har det känts som om julen överfaller utan förvarning
Orange X-mas, 1 drink2 cl Blossa apelsinglögg 2,2 %2 cl cointreau1 cl pressad citron1-1 ½ dl sockerdrickaBlanda glögg, cointreau och citronjuice i ett glas med is eller frusna bär i. 2 cl Blossa apelsinglögg
Det kvittar vilka skor jag har på mig och minsta tryck gör att blåmärken blossar upp – så jag hoppas mina nya espandrillos är tillräckligt mjuka så de kan lindra delar av smärtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.