BLOMKÅLSPAELLA MED SKALDJUR, AIOLI & GLUTENFRITT FOCCACIA
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blomkålspaella
  • 1 blomkålshuvud 2 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1 pkt saffran
  • 500 g frysta räkor
  • 3 vitlöksklyftor 1 röd chili
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 röd paprika
  • 15 körsbärstomater 8 st pilgrimsmusslor (scallops)
  • Kräftor
  • Solrosskott
  • Olivolja
  • Nymalen svartpeppar
  • Focaccia med parmesanost, rosmarin och soltorkade tomater
  • 1/2 gul lök (hackad)
  • 3 msk olivolja
  • 4 ägg 200 g mjukost (phil. ost)
  • 2 dl parmesanost (riven)
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • rosmarinblad
  • gröna oliver utan kärnor
  • 8 st soltorkade tomater (6 st i brödet & 2 på toppen)
  • 2 äggulor
  • 1 1/2 dl rapsolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.