Blomkålscreme med timjanskokta gulbetor och torkat renkött
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • Blomkålskräm
  • ½ st blomkålshuvud
  • 2 st skalade vitlöksklyftor
  • 3 dl ekologisk grönsaksbuljong
  • 25 g smör
  • ½ dl creme fraiche
  • 1 msk sherryvinäger (går bra med annan)
  • 6 dl svamp
  • 3 st kvistar backtimjan
  • 1 st skalad och hackad vitlöksklyfta
  • smör till stekning av kantareller
  • salt och nymald svartpeppar
  • Gulbetor och torkat renkött
  • 3 st stora gulbetor
  • 1 st finrivet skal och saft av citron
  • 1 msk honung
  • 2 st kvistar backtimjan
  • 20 g tunt skuren torkat renkött
  • kallpressad rapsolja och timjan till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.