Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vispa äggen fluffigt, blanda ner grädden, fiberhusken och salt och låt svälla i 15 minuter. 1Skiva svampen och hacka löken. 1Fräs löken, svampen och skinkan i smöret. 1Fördela fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat. 1Strö över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter
Salt och peppar. Ansa och skiva purjolöken. Blanda mjölk och grädde och blanda ner majsstärkelsen. Häll allt i kastrullen med purjon och låt koka några minuter så det tjocknar
Nu är jag förvisso på bättringsvägen, men låter fortfarande som en svårt astmatisk hyena (ni som någon gång hört hyenans ihåliga, hesa skall vet hur det låter) och befinner mig fortfarande i "karantän"
Ansa och strimla purjolöken fint. Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman
Höstregnet piskar mot rutorna och det är dags att återuppleva Sveriges Provence - Österlen. Det blir galetter och efter det crêpes med glass och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.