Köttfärssås gör jag ofta, och det blirnio gånger av tio samma variant. Det beror på att den är god och att jag iprincip kan göra den med förbundna ögon och utan någon som helst tankeverksamhet
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret tilltårthimlen. Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.