vegetariskthaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härligathailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Skinkschnitzel eller utbankad fläskfiléblir också gott. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Det är nämligenintealltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här ifamiljen
Det ska ärligt talat bli underbart. Jooooooo, Tacorullar med guacamole, Kärleksfrikadelleri tomatsås, Lustig lax med grönprickig sås och Söt kyckling med glada grönsaker
Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Färska champinjoner är gott, men faktum är att i en pastagratäng så fungerar burkchampinjoner nästan lika bra
Det ena blirtilldet andra som blirtilldet tredje. En gång när jag gickminlärarutbildningfickvi lära oss om kedjematlagning och det har jag använt nu i många år
Iblandblirdetinteriktigt som man tänkt sig. Ett par dadlar och lite kakao skulle nog ha suttitfinti den här smoothien, för när jag drack smoothien och tuggade på mullbären så kände jag att det var nog det som saknades
) stör ordningen, energin är nere på noll och man hamnar idettråkiga "vad blirdet för mat. Vardagsmiddagarna flyter på utan större bekymmer men så händer det där som man helst villundvika
Detfinns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept tillexempelvisminbalsamicobrända högrev i ugn) men nu blirdet mycket annat
Detblir en ganska såsig rätt, så det räcker att komplettera med kött, så är middagen klar. Men ikväll har detblivit en smarrig grönsaksgratäng som definitivt förtjänar publicering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.