Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Receptet är för 2 personer. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta. I ”Mästerkocken” berättade Markus att denna favoriträtt var en av de första som fick honom att intressera sig för smaker
Jag använder svensk ekologisk gurka och låter därför skalet vara kvar. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Får en att tänka till lite, måste verkligen försöka gå och lägga mig i tid under veckorna. Jag älskar att gå i såna här butiker och hitta nya saker att experimentera med
K. l. o. c. k. a. n. ä. r. i. p. å. m. g. e. h. C. O. B. t. f. v. s. j. H. d. I. D. b. ö. u. ,. y. x. w. -. N. M. –. J. F. *. E. A. Ö. ". S. L. G. V. R. T. z. 1. 5. 2. 0. 3. 7. P. 4. é. 6. 8. d l. s t. k g
Förvara chokladen kallt. Ta av från värmen. Chokladbräck ur boken "Bakglädje till vardags och fest". Godis som passar bra att ge bort som present eller julklapp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.