Var tvungen att slå på miniräknaren i telefonen till och med. Jag hade dock helt ställt in mig och förmodligen räknat fel i alla år för jag var JÄTTESÄKER på att jag fyllde 36… Men se de gjorde jag INTE. Är man född 1978 blir man 38 år och inget annat. 38 år och
Blandade sedan majonnäsen med finhackad rödlök, varmrökt lax och kallrökt lax i bitar. )Här kommer några bilder på vad som har förtärits under juldagarna
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
Nedan följer några bilderfrån senaste dagarnas promenader runt stan. Vi har ju så fantastiskt fina grönsaker och frukter här, så det kändes kul att testa några olika varianter, här hittar du min smoothie med rödbetor
Vi åkte sedan vidare till Davids föräldrars gård en bit utanför Gävle, där vi poseringstränade. Men först tänkte jag lägga upp lite bilderfrån gårdagens teamträff med Team Proteinbutikens utvecklingsteam
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Plus den som jag blandade själv och det är den närmst i bild som var en blandning av risvinäger, lite socker, hackad koriander, hackad rädisa och sesamfrön
Smöret smältes ochblandades med mjölken. Alla torra ingredienser blandades i en bunke. Det har bakats både matiga muffins och riktigt fröigt ”danskt” bröd, båda från Friendly Bread av Karin Moberg
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.