2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Gissar att många är ute och letar svamp och bär nu i våra svenska skogar. Smulpaj i all ära men ibland kan det ju vara kul med något nytt så därför tänkte jag tipsa er om blåbärspannacotta ☺
För ett tag sedan gjorde jag ju egen nutella som blev väldigt, väldigt god. Denna använde jag sedan i en efterrätt som jag ännu inte delat med mig receptet på
4 portioner1 ½ gelatinblad2 dl blåbär, färska eller frysta3 dl grädde1 tsk socker1 vaniljstång eller ½ tsk vaniljpulverblåbär till dekorationLägg gelatinbladen i kallt vatten 5-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.