FRÅN 6 månader. Den här smoothien är verkligen en av våra favoriter här hemma. Dricker man inte upp hela kan man passa på att frysa in i iskuber, perfekt att ha på fil eller yoghurt också för att få lite god smak 6 månader
En repris på jordgubbsremmarna jag gjorde för ett tag sedan men denna gång med mynta ochblåbär. Igen från ett recept av Meg och bloggen "My whole food romance"
Potatis använder vi inte så ofta i vår matlagning, tycker den är väldigt tråkig och smaklös, men när vi gick förbi den här blå potatisen i affären så blev vi lite småsugna ändå
/ Anki och Håkan Så ett litet recept då som denna dag får bli på den däringa goda blåa drinken på bilden, inte så lågt GI på den kanske men god - det är den
Rutinerna och tider är som bortblåsta. Man äter frukost senare och lunchen blir lite sådär på en höft. Jag har lyxat till denna lite grann och använder mig av grädde som vätska
Paj med blå mögelost, shalottenlök och fikonPajdeg. Testar lite olika vegetariska recept just nu, och igår blev det den här pajen tillsammans med en grönsallad
Hon tycker om lila, hallon och Baileys. Tårtan är i grund och botten ett vaniljanslag, fylld med hallonmousse (fick tips om detta recept, från Lizette) och baileys/mjölkchokladkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.