Hela boken är fylld med snygga foton. Senast den 10 april 2016 kl 18. I samarbete med Ordalaget Bokförlag har vi nu en tävling där du kan vinna deras senaste bok
Sedan kylde jag den till 28 grader. Mjölkchokladfudge3 dl vispgrädde2 dl socker1 dl ljus sirap50 g smör2 msk honung120 g mjölkchokladKoka upp grädde, socker och sirap. Låt koka tills smeten precis klarar kulprovet (120 grader). Låt koka i 2 min till. Fyll en form med bakplåtspapper på ca 15*25 cm och låt svalna. 2 dl socker. 2 msk honung. 120 g mjölkchoklad
Såhär såg vi ut hela kvällen, vårat hår blev tyvärr lockingt eftersom det regnade. Detta var del ett av allt, blir så långt inlägg om jag har med allt på samma, tog så många bilder och videos
En tid då indiska familjer träffas, tänder ljus och äter en hel del gott. 200 ml vatten. 250 g socker. 2 krm kardemumma, valfritt men blir gott att ha i. lite tjockare, 2-3 cm). 200 ml vatten. 250 g socker. 2 krm kardemumma, valfritt men blir gott att ha i
Tryck försiktigt ner hallonen över hela ytan. )Marmorerade brownies med hallon300 g mörk choklad (minst 50% chokladhalt)200 g smör2 dl strösocker4 st ägg3,5 dl vetemjöl1 tsk vaniljsockerCream cheese-smet200 g cream cheese0,5 dl strösocker1 ägg1 msk vetemjölca 2 dl hallonSätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en ugnsform, ca 20x30 cm. Grädda i ugnen i ca 20 minuter. 200 g smör. 2 dl strösocker. 200 g cream cheese
1/2 dl pinjenötter. 2 msk olivolja. Sätt ugnen på 200 grader. Grädda i ugnen i ca 25-30 minuter tills innertemperaturen är strax under 60 grader. 1/2 dl pinjenötter. 2 msk olivolja. ca 25-30 minuter till
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och torka en stor kyckling, ca 2,5-3 kg. Fyllde kycklingen med en halv lök i klyftor, 1/2 apelsin i delar, 1 dl persilja och 1 vitlök solo i bitar. Efter 20 min så börjar vi ösa kycklingen var femte minut. 1/2 apelsin i delar
Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27162 visningar på ett år drygt. 2 msk mjöl. 2 dl grädde. Smält 2 msk smör. 2 msk mjöl. 2 dl grädde
2 msk soja. 2 dl grädde. Ställ in i kall ugn i nedre delen och vrid på 200 grader. 2 msk soja. 2 dl grädde. Alltså, det här var bara huuuur gott som helst
Du kan också blanda i litet ädelost (grönmögelost). DAGENS RECEPT 15-03-22. 2 krm vit- eller svartpeppar. 2½ dl vatten eller mjölk. Till 2 - 3 portioner. Grädda 2 formar. Ca 20 minuter att förbereda. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Beräkna 2 msk ädelost och 4 msk vanlig riven ost till vår sats färs. Laga gärna 2 formar på en gång och frys den ena när den är absolut kall. 2 krm vit- eller svartpeppar. 2½ dl vatten eller mjölk
Sätt ugnen på 225 grader. Helstek kalkonen med bröstet nedåt i 2 ½. 2 msk soja. 2 dl portvin. Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre
Vispa ihop äggstanningen och häll över hela pajen. Över detta fördelar jag sen fyllningen jag valt. ca 250 g margarin (kylskåpskallt). 7 dl mjöl av valfri sort (jag tog 5 dl dinkelmjöl och 2 dl vetemjöl). En ask färska champinjoner, ca 250 gram. Förgrädda sedan i 200 grader i ca 15 minuter. In i ugnen, 200 grader, ca 30 minuter tills den fått fin färg och du märker att pajfyllningen liksom "stelnat till". ca 250 g margarin (kylskåpskallt)
1/2 dl citronolja. 1/2 dl kinesisk soja. 2 vitlöksklyftor. 1-2 tsk kinesisk soya. Ställ in grytan i en kall ugn och sätt sedan ugnen på 200 grader. Temperaturen inne vid benet ska vara minst 82 grader. //Malin 1/2 dl citronolja. 1/2 dl kinesisk soja. 2 vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.