Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft
Toppa kakorna med kolasås om det är den fyllningen du vill ha. Här kommer ett recept på mina nyttiga kolabiskvier och, choklad- och citronkrämsfyllning
Vill man sätta lite extra piff på kladdkakan kan man dekorera med sina favoritchokladstänger. Vill du att chokladen smälter lite så lägg på chokladenmedan kakan är lite varm
Kontrollera chokladenmed avseende på gluten och laktos. Idag är det chokladbollens dag, och hur skulle man kunna fira den dagen bättre än genom att baka och äta chokladbollar
Biskviermed vit choklad. Eftersom jag fick över lite smökräm från makaronsen jag gjorde förra veckan så tänkte jag att jag måste testa att göra biskvier
Servera eventuellt chokladen varm med vispad grädde på toppen. I morse när jag cyklade till jobbet blev mina glasögon täckta med ett lager av is och tinade inte förrän jag hunnit en bra bit genom korridoren inne på jobbet
PrintVarm Choklad (Bakelse) medExtra ALLT. Nu får jag äntligen publicera receptet på min vinnarbakelse som var med i Tidningen BAKAs tävling Bloggkampen
Det är en kaka medextra allt. Botten är gjord på mandel - och kokosmjöl, sen kommer en kompott på Limoncellosjuden rabarber, och ovanpå det en kräm med vit choklad och kokosflingor
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.