Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
I helgen har jag varit aningen okontaktbar tyvärr, jag har spenderat ett par dagar hemma hos mina föräldrar för att dels fira fars dag och dels planera min pappas födelsedagsfest, som inträffar nästa helg (han fyller nämligen nu på torsdag)
Jag har även min hemmagjorda müsli och toppar allt med sylten. müslin. Till frukost brukar jag äta naturell yoghurt med en skvätt grädde eller lite kokosolja strimlat över
Efter att vi var i Spanien så har jag varit sugen på att göra en paella på lchf vis. 3-4 vitlökar hackade. Rör ner den rivna blomkålen och stek i ca 5-10 minuter. 3-4 vitlökar hackade. ca 5-10 minuter Då kommer få tillsätta mer smör
Blanda müsli och filmjölk i en glasburk och låt det stå i kylen över natten. 5 dl müsli. Till frukost tillsätts päronet skuret i mindre bitar och det hela toppas med några nötter
Jag toppar denna Müsli på. Jag brukar äta min frukost på jobbet, då har jag med yoghurt+grädde färdigblandat i en glasburk och så håller jag på Müslin vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.