Sommar-OS, som går av stapeln i London i slutet av julitill början på augusti. Nu har vikommittill den andra utmaningen, nämligen att komponera ihoplitehärlig mat att äta just framför TV´n
Jag tycker om det här och det kostar bara självkostnadspris, vilketblir mycket billigare än vad det skulle bli om man köpte mat på pizzerior mm, eller anlitade annan catering
Endast två ingredienser behövs till denna efterrätt, Ahlgrens bilar och grädde, men den kräver ändå sintid och planering då de olika lagren av pannacotta måste stelna innan nästa lager hälls på
Eller så vill en bara ha något gott och enkelt att ha med i lunchlådan till jobbet. Nu är sommaren här vilket kan innebäravistelser på stranden, cykelturer och andra aktiviteter som kräver matsäck
Jag har plockat fram några av minafavoritertillsommaren, ifall någon (mer). Håll utkik framöver för ett sammandrag av de godaste tillbehören, och de godaste desserterna
Nu ska jag prova att koka med liteingefära och uppdatera receptet till ett annat jobb. Drickan var suveränt god men den föll i höstglömska efter sommaren och jag har inte testat den sedan dess
Rör om tills osten smält. Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Idag kommer våra barn hit och hälsar på oss lagom till lunch. Det ska bli jättekul att träffa dem. Den krämiga, ljusgröna såsen smakade riktigt bra tillsammans med rivna morötter, nykokt pasta och literiven lagrad ost
Tycker det är perfekt att blanda till en stor kanna. Härligdrink att börja kvällen med. Blanda med vin ochvodka i en tillbringare eller skål och fyll upp med Sprite
Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren. Jag har tidigarevaritväldigtskeptiskttill just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.