Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
Då var man hemma igen efter en vecka på Kreta. För mig som aldrig varit i Grekland men ändå gillar Medelhavets mat var det en härlig vistelse med många smakminnen
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Dessa tre bilder här har Anna från Gycklarkonst. -)) Förutom oss så är de våra barn, våran bil som sambon renoverat helt ifrån grunden (den såg ut som en gammal fläckig gris när han köpte den) samt våra tärnor och bestman
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.