Smula grönmögelostenoch rör i tillsammans medpäronbitarna. Dela päronen i små bitar. Blanda mjöl och bakpulver samt salt och peppar efter smak i en stor bunke
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Något som är otroligt gott, fräscht och smakrikt är en asiatisk biffsallad. Slå på dressingen och toppa med det strimlade biffköttet och smörstekta champinjonerna
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
½ päron, skalat och finrivet. Över till denna biffsalladen. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Blanda ihop dressingen och montera salladen. Biffsalladmed rostad paprika och dijondressing1 portca 100 g flankstek (eller annant nötkött)0,5 rostad paprika1 avocadospenatgurkatomatDressing. 1 msk balsamvinäger1 msk olivolja1 tsk fransk senapen nypa socker eller sötningsmedelsaltoch pepparStek köttet i smör, salta och peppra
Toppa allt med hackade cashewnötter och hackad koriander. Späd med mer vatten om det behövs. Rör ihop risvinäger, socker, soja, risvin, sweetchili och sesamolja i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.