Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarellaoch avsluta medstrimladesoltorkadetomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikabladoch den varma zucchiniröran
Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattnigamed en sked. Smaka av med salt och peppar. Servera bulgursalladen tillsammansmednystekthalloumi
Rör ihop crème fraicheochphiladelphiaost, blanda i lök, vitlök, tomaternaoch gurkan. Skär ett kryss ipotatisen, klickailite smör och toppa medfyllningen
Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattnigamed en sked. Smaka av med salt och peppar. Servera bulgursalladen tillsammansmednystekthalloumi
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär medknivigenomfilén på längsen utifrånochin så kan det gå
Vikihopkycklingenoch ”sy ihop” snittetmed tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvistrosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sigin
Strimlasoltorkadetomater tunt och blanda sedan med lök och bacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg ipotatisarnaoch knacka sönder dem med något trubbigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.