Gärna med en god sallad och ett gott bröd. 600-800 g strimlat nötkött (fransyska eller innanlår). 1-2 msk soja. 2-3 msk rött matlagningsvin. 1-2 tsk timjan
Mina allra godastebiffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig
Vanligtvis brukar jag få några likes av mina ”stammis”-följare och sådär, ja ni vet. Det smakade faktiskt precis som på krogen, fast kändes inte lika flottigt och det här köttet blev mörare och finare än det man får på restaurangen
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Den krämiga goda såsen "fastnade" på broccolin och det blev så himla gott. I helgen åt vi en jättegodbiffstroganoff, inte så mycket kryddor men ändå så smakrik och god
Jamen, vilken tur att jag har ett tips till er en tisdag som denna då - Biff Stoganoff. Ja, det är inte bara dem som längtar förstås, jag tycker alltid det är kul att komma dit - härligt sällskap
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.