Biff Rydberg!
mikaela.cooper.3
mikaela.cooper.3

Biff Rydberg!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram oxfiléer
  • 750 gram potatisar
  • 4 msk smör
  •  
  • Smörbakta lökar
  • 200 gram små gula lökar
  • salt och peppar
  • 50 gram smör
  • 1 dl timjan
  •  
  • Senapsgrädde
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  •  
  • Till servering
  • Bladpersilja
  • 4 st äggulor

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela lökarna och lägg dom på en ugnssäker form. Salta och peppra och hyvla över smör och ha på timjan. Tillaga i mitten av ugnen 20-25 minuter. Viska grädden och blanda ner senap. Ställ in i kylen. Skala och skär potatisarna i tärningar. Stek potatisen i smör i en stekpanna. Lägg dem i formen med lökarna och håll varm i ugnen. Salta, peppra och stek köttet 3-4 minuter på hög värme i smör i en stekpanna. Lägg köttet i formen med potatis och lök, garnera med persilja. Servera med senapsgrädden och äggulorna.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.