Biffar smaksatta med vitlök, citron och oregano. Grekiska biffar. Servera med råstekt potatis, tzatziki och en grekisk sallad innehållande sallad, tomater, oliver, fetaost, gurka och rödlök
En härlig sallad som passar bra till grillat. Fruktigsalladmedchevréostruccolasalladjordgubbarfärska hallonbasilikamynta200 g chevréolivoljasaltpepparcrema di balsamico-Mama Skogly ♥ 200 g chevré
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktigsallad på morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk salladmed tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök. Biffarna har jag smaksatt med vitlök, citron och oregano
En fräsch sallad emellanåt är inte helt fel och även här har vi Afrika som inspiration med den fantastiska chermoulan som piffar upp till helt andra smaker än vad vi är vana vid
Grilla biffarna över glöd eller i panna. Pensla köttet med smör-&rapsolja, salta och peppra. Fräs grönsakerna i smör&rapsolja och rör ner tillsammans med örter i couscousen
Blanda dem med körsbärstomater och persilja. Servera köttet med nudlarna. Skiva zucchinin och blanda med nudlarna när 1 min av tillagningstiden återstår. 400 g lövbiff. 4 dl Kelda® Thai paneng
Droppa lite dressing över salladen och servera resten vid sidan av tillsammans med ett gott bröd. Blanda ihop dressingen och smaka av med salt och peppar
En välgrillad biffmed en fräsch sallad är fantastiskt gott i all sin enkelhet. Grillad biff. Blanda salladenmed bönorna, häll på en god olivolja, krydda med salt och peppar, tillsätt de rostade tomaterna och toppa med lite grovriven parmesan
Det här receptet har blivit en ny favorit från Maria Elia´s bok "The modern vegitarian"Biffarna har mycket smak i sig, och förutom att de är fantastiskt goda tillsammans med den något sötare homousen som görs på både morötter och kikärtor och passar perfekt med seltan i feta salladen funkar dom utmärkt att ha till matlådan dagen därpå, om det nu blir något över
Denna sallad är så god och smakrik att man helt enkelt inte vill att den ska ta slut. Undertiden blanda salladen i en skål men spara örtsaltet till sist
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Kommentarer
gunjos
Kan inte betygssätta eftersom jag inte får fram receptet
Logga in eller Registrera för att kommentera.