Det borde inte va några konstigheter tänkte jag för där kan man snabbt justera värmen med gasolvredet och pizzorna hade jag bakat ut innan på bakplåtspapper, bara att lägga på stekhällen och ”snabbt dra undan” pappret
Denna gång har jag tagit köttet som blev när jag gjorde pulled pork och sen lite grönsaker, creme fraiche, pasta och lite kryddor och sen är det klart, så himla smidigt
Bryn köttet, krydda med salt och peppar. Servera direkt från muurikkanoch låt er väl smakas. Koka potatisen inte helt färdig och tärna i lagom stora bitar
Ochmed lite lök, purjo, paprika, chili och ananas blev det en himla god kombination av allt. Servera med vårrullar som du värmer på längs kanterna påmuurikkan
Stek den strimlade lövbiffen snabbt på hög värme tillsammans med pressad limesaft. En kokbok jag för övrigt varmt rekommenderar till alla som gillar grönsaker men vill ha fler tips på vad man göra med dem
Tjatar en hel del på hur gott svartvitlök är och hur det passar med allt. Men det är bara för att det är så gott och nyttigt med dubbelt så mycket antioxidanter än vanlig vitlök
Servera gärna med en sås gjord på creme fracihe och sweet chilisås, salt och peppar. Man ska ju dela med sig av det goda och det här är ju verkligen huuur gott som helst
Mixa linserna med de ugnsrostade grönsakerna. Stek linsbiffarna i kokosolja/ghee/smör påmedelvärme. Tillsätt kokosmjöl, lite i taget tills du får en fast smet du kan forma biffarmed
Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.