Fräs köttet i omgångar, blanda ner grönsakerna och i med vatten, buljongtärning och koka upp. Eftersom det är svamp i, och ingen i min familj äter det utom jag, gjorde jag en annan variant till dem
Häll på lök- ochsvampfräsetoch resterande ingredienser, utom maizena. Biffmedbambuskottoch champinjoner är en favorit, och jag vågar nästan påstå att detta recept smakar som på restaurang
Red av med majsena. Tillsätt köttet ochbambuskotten. Idag var Daniel och jag sugna på nåt hett och eftersom det är fredag unnar vi oss också en efterrätt
Servera köttet med västerbottenpurén, svampfräsetoch balsamicoskyn. Rotade nyligen upp en gammal kokbok med de bästa recepten från Scan och hittade ett recept med klassiska smaker men ändå lite nytt
Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svampoch balsamaioli – gör så här. hängmörad biff. Blanda sötpotatis, lök ochsvampmed olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.