Ugnsbakad spetskål med brynt smör. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers. smör, att hyvla över. salt. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar
Pilgrimsmusslor medchampagnesås. Hög mumsfaktor med andra ord. Champagnesås. Red såsen med maizena. Tillsätt citronsaft och smaka av med salt och peppar
Smaka av såsen med salt och peppar,. Champagnesås. Champagnesås. Sätt ugnen på 175°C. Klicka ett par smörklickar på en plåt, ställ in i ugnen och låt smälta, ta ut plåten
Nyårsaftonens huvudrätt blev en fin torskrygg i ugnen medchampagnesås, kokt potatis och grönsaker. Sila såsen och red med maizenan som du först blandat ut i kallt vatten
I dag var det meningen att vi skulle ha vårt årliga adventsfirande med familjen I och familjen O. Nu blev Wiktor sjuk och vi fick hoppa över vår årliga tradition med glögg, korvgrilling och julgransplockning i skogen med gösmiddag som avslutning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.