Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bär och lönnsirap. När du har en slät smet utan klumpar är det bara att grädda dina våfflor i ett hett belgiskt våffeljärn
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
proteinvåfflormed banan, ägg och keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Med färska bär, nötter, choklad och kokosolja som ingredienser är det dessutom riktigt hälsosam njutning vi snackar om
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
eller med jordgubbssylt och vispgrädde Belgiskavåfflor. Det belgiska våffeljärnet däremot kommer att användas flera gånger och varianten med nutella, banan och grädde var helt i min smak
6-8 bufféportioner 1 rund rumsvarm brieost (à 500 g) 5 färska fikon 1 1/2 dl blandade rostade nötter (t ex. hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiskavåfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.