Att marinera kyckling i kryddor och yoghurt är något vi har gjort tidigare, det är ett enkelt och smidigt sätt att laga till mat på och dessutom ger det en mjuk smak på kryddningen
1. Värm ugnen till 135 grader. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Grovhacka vitlöken. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Du kan spara lite av såsen och ha den som tillbehör. Och helt i vanlig ordning har vi haft lite förberedda inlägg att bjuda på under tiden, en anings paranoida som vi är så vill vi varken bjuda hem ovälkomna gäster eller bjuda er läsare på ett tomt kök
Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning. Tillräckligt många har uttryckt ett önskemål om en sådan, för att jag skulle inse att detta är något jag absolut måste ta tag i
Det är inte alls svårt, men det underlättar ju naturligtvis om man har en köttkvarn. Stek biffarna i stekpanna, ta upp och håll varma under tiden som du kockar till såsen
Under tiden tillreder du såsen. På landet har vi tack och lov kompost. Nu undrar du säkert över proportionerna, för detta resulterar i en minst sagt stabbig stuvning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.