2 450 g små potatisar 2 tsk olja salt och peppar 150 g haricotsverts 1 msk smör ca 300 g rostas (alt rostbiff) 1 dl bearnaisesås Lägg till i inköpslistan
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Servera fisken med såsen, potatismoset, stekta svampen, haricotsvertsoch rårörda lingon. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon ochharicotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Till detta serverade jag Lohmanders goda bearnaisesås. Samtidigt som potatisen tillagades passade jag även på att ha några tomater (som jag först skar ett kryss i ovansidan på) och haricot verts inlindade i bacon i ugnen
Putsa det rumsvarma köttet från hinnor och gnid in i peppar och salt runtom. Haricotsverts. Placera på ett fat och ringla över ljus sirap över steken och under
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.