BBQlax med mango-, kokos- & belugalinssallad
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tid: 30 minuter 4 port 4 laxbitar, ca 125g st
  • ett par msk Kung Markattas barbequesås, eller hemmagjord
  • 2 dl belugalinser, avsköljda
  • 1 dl röda quinoa, avsköljd i hett vatten
  • 1 mango, skalad och tärnad
  • 1 avokado, skalad och skuren i skivor
  • 5 dl babyspenat, avsköljd
  • 1 ½ dl naturella kokosflingor
  • 1 lime, zest och juice
  • 1 sharlottenlök, finhackad
  • 2 dl färsk korinader, grovt hackad
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ tsk torkad organo
  • smaka av med cayennepeppar
  • 1 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.